Τσαρτσαρής: Πάμε για ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς

Φενέρμπαχτσέ τέλος και πλέον ο Παναθηναϊκός βλέπει μπροστά του μόνο τον Ολυμπιακό.

Φενέρμπαχτσέ τέλος και πλέον ο Παναθηναϊκός βλέπει μπροστά του μόνο τον Ολυμπιακό. Όπως εξήγησε και ο Κώστας Τσαρτσαρής, «πρέπει να αλλάξουμε το διακόπτη και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι από τα σημαντικότερα της χρονιάς».

Αναφερόμενος στο πως ήρθε η αποψινή νίκη, τόνισε πως «κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως και στην Τουρκία και πλέον είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης”, δήλωσε ο Τσαρτσαρής και συμπλήρωσε:
“Κρατάμε τη διάθεση στην άμυνα, τη συγκέντρωση και τις καλές επιλογές παρότι δεν μπήκαν πολλά σουτ. Το άσχημο ήταν ότι ενώ είχαμε μεγάλες διαφορές, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μειώνει συνεχώς».
Τέλος, για το… παραλίγο ατομικό ρεκόρ του που πήγε να «σπάσει», έκανε χιούμορ, λέγοντας ότι «αν έβαζα τα σουτ θα κερδίζαμε με 20 πόντους (γέλια). Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και αυτό μετρά».
 
Καϊμακόγλου: Να δούμε τα λάθη μας

Στο ίδιο μήκους κύματος κινήθηκαν και τα λεγόμενα του Κώστα Καϊμακόγλου. Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε πως πλέον επικεντρώνονται στο ντέρμπι και θα πάνε στο ΣΕΦ έχοντας διορθώσει λάθη τους. «Είχαμε μία μεγάλη διαφορά, δυστυχώς τη χάσαμε στο τέλος και μας πλησίασαν. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ σημαντικό σουτ με τον Μάικ και  τελειώσαμε το παιχνίδι, φτάνοντας στη νίκη. 

Αυτή την στιγμή το μυαλό όλων είναι στο μεγάλο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει διακοπή μία εβδομάδα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κρατάμε την άμυνα, αλλά πρέπει να δούμε και τα λάθη που κάναμε», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.