Μακλίν: “Το πιο δυνατό φινάλε”

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον πιτσιρικά Ανδρέα Τσουμάνη, ο Τζαμέλ Μακλίν, μίλησε για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα ελληνικά πλέι οφ απέναντι στην Κύμη.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον πιτσιρικά Ανδρέα Τσουμάνη, ο Τζαμέλ Μακλίν, μίλησε για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα ελληνικά πλέι οφ απέναντι στην Κύμη. 

Ο Αμερικανός, έγραψε στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σε όλους! 

Η ώρα που περιμέναμε έφτασε! Σε λίγες ώρες θα γίνει το πρώτο τζάμπολ των πλέι οφ, όπου αντίπαλός μας στην Α’ φάση είναι η Κύμη. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα, για αυτό και δεν πρόκειται να κάνουμε το λάθος να την υποτιμήσουμε. Είμαι σίγουρος, όμως, πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει στην άμυνα και παίξουμε με υπομονή στην επίθεση, δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. 

Ελπίζω ο κόσμος μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο για να μας ενισχύσει με την φωνή του. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ… Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι θα μπορέσουμε να κλείσουμε δυνατά την φετινή σεζόν. Θέλουμε, λοιπόν, την στήριξη των φιλάθλων μας καθ’ όλη την διάρκεια των πλέι οφ. 

Το ζητούμενο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε, όπως είπα και νωρίτερα, το πιο δυνατό φινάλε που μπορούμε. Πλέον, όσο και αν μας πονάει, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και όσα έγιναν μέσα στη σεζόν. Οπότε, πρέπει να επικεντρωθούμε στον τελευταίο μας στόχο. 

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ και να δώσω συγχαρητήρια στον Ανδρέα Τσουμάνη, καθώς στο συγκεκριμένο ματς πέτυχε τους πρώτους του πόντους στην επαγγελματική λίγκα! Είναι όμορφο να βλέπεις να δίνονται ευκαιρίες σε τόσο νέα παιδιά όπως είναι εκείνος και ο Αρσενόπουλος και να τις αξιοποιούν! Εύχομαι και στους δύο να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να πετύχουν τα όνειρά τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.