Βλάχος: «Όλα πήγαν καλά κόντρα στη Μπούντβα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπούντβα εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπούντβα εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους την εφετινή σεζόν, ενώ υπογράμμισε πως πρώτος στόχος της ομάδας του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η νίκη και μετά η διαφορά. Ο Βλάχος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την χθεσινή νίκη επί της Μπούντβα:
«Αυτό είναι και το αξιοπερίεργο καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία όλες οι ομάδες είναι καλές. Τα παιδιά φαίνεται πως το πήραν πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε (γέλια). Στην άμυνα μας πήγαν όλα κατά. Στην επίθεση σκοράραμε με όλους τους τρόπους. Ήταν ένα παιχνίδι που όλα μας πήγαν καλά και σε αυτούς τίποτα».

Για το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη:
«Έχουμε καλή ψυχολογία τώρα ενόψει του αγώνα αυτού. Μετά και τη χθεσινή νίκη, και ισοβαθμία να υπάρξει έχουμε πλεονέκτημα. Στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη δεν υπάρχει κάποιος αδιάφορος».

Τι συζητήσεις είχε με τους παίκτες πριν το παιχνίδι:
«Κακά τα ψέματα, δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για τη διαφορά. Είχαμε πει πρώτα για τη νίκη και μετά θα δούμε για τη διαφορά».

Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Υπήρξαν πολλά ερωτηματικά για την ομάδα στην αρχή. Στοίχισαν πολλά και αποχώρησαν παίκτες. Όμως πλέον ο Ολυμπιακός λειτουργεί και πάλι, από διοικητικά μέχρι και την ομάδα. Δεν υπάρχουν προβλήματα, όλα πάνε καλά και υπάρχει όρεξη για διάκριση. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι και μια δύσκολη περίοδος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος». Όταν ανέλαβα είχαμε πέντε παίκτες. Όμως ήταν μια πρόταση από τον Ολυμπιακό και δεν μπορούσα να πω όχι. Ήταν μια πρόκληση για εμένα και τελικά δικαιώθηκα. Πολλοί μου είπαν ”που πας”. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα σαν ομάδα. Δεν τους έκανα εγώ καλούς τους παίκτες, οι παίκτες κάνουν καλούς τους προπονητές. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί βγάλαμε γρήγορα ένα πρόσωπο καλό. Την Βουλιαγμένη την νικήσαμε μετά από περίπου έναν μήνα, που ήμασταν κάλοι. Ίσως χρεωθώ αυτό, αλλά το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε»

Για το πρωτάθλημα:
«Κάπου αποκτήσαμε μια ταυτότητα και είμαστε ψηλά. Δεν μπορεί να πεις ότι θα κατακτήσεις σίγουρα, καθώς μέχρι το τέλος θα γίνουν πολλές μάχες με τις άλλες ομάδες».

Πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά;
«Όπως έχουν τα πράγματα αν περάσουμε στους 8, θα πέσουμε με πολύ καλές ομάδες. Μετά από τη χθεσινή εμφάνιση μπορούμε να πιστεύουμε. Δεν ξέρεις εάν θα παίξεις και πάλι έτσι αλλά δεν θα μείνουμε στο ότι περάσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.