Σουκουλίνι: “Μου θύμισε …Αργεντινή” (video)

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι μίλησε στο novasports.gr για την ατμόσφαιρα που έζησε στο πρώτη του ντέρμπι, αλλά και για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι μίλησε στο novasports.gr για την ατμόσφαιρα που έζησε στο πρώτη του ντέρμπι, αλλά και για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε αρχικά στην δική του αγωνιστική κατάσταση, αφού από τη στιγμή που βρέθηκε στη χώρα μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας δίνει το παρών στην αρχική ενδεκάδα:

“Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που ήρθα και σίγουρα όταν παίρνω χρόνο συμμετοχής κι αυτός αυξάνεται, τότε αυξάνεται και η αυτοπεποίθησή μου. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να βελτιώνεται καθημερινά, έτσι κι εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικάει σε κάθε παιχνίδι”, τόνισε αρχικά ο Σουκουλίνι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, αφού μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες έχει παίξει σε ισάριθμες θέσεις:

“Σε οποιαδήποτε θέση της μεσαίας γραμμής εγώ μπορώ να αγωνιστώ. Σίγουρα είναι διαφορετικό όταν η ομάδα παίζει με δύο παίκτες στην ευθεία και διαφορετικό όταν παίζει με τρεις παίκτες στο κέντρο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι σε κάθε παιχνίδι να ανταποκρίνομαι σε ό, τι μου ζητάει ο προπονητής για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της”.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, είχε την ευκαιρία να ζήσει ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυπιακό.

“Είναι πάρα πολύ όμορφο το συναίσθημα που ένιωσα στο ντέρμπι. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα. Μοιάζει με τα ντέρμπι που γίνονται στην Αργεντινή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ την ομάδα για να φτάσει στη νίκη, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου και μετά το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”, ήταν το σχόλιο του Μπούρνο Σουκουλίνι, ο οποίος θέλει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια:

“Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, από το οποίο καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη για τον κόσμο μας και γενικά για την ομάδα, τώρα θέλουμε στον αγώνα του Σαββάτου να συνεχίσουμε νικηφόρα για να πετύχουμε ένα σερί νιών, έτσι ώστε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.