Ανανέωσε με Χουάντερσον ο Απόλλωνας, τέλος ο Μπαρτολίνι!

Την εστία της «ελαφράς ταξιαρχίας» για τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Χουάντερσον. Αντίθετα ο Αργεντίνος αμυντικός Μπαρτολίνι αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Απόλλωνα.

Την εστία της «ελαφράς ταξιαρχίας» για τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Χουάντερσον.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ήρθε ως μια ανταμοιβή προς τον παίκτη ο οποίος ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και βρήκε θέση βασικού στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όπου και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό!

 Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής από σήμερα έγινε ο πρώτος free agent που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζούνιο Ντα Σίλβα Σάντο Χουάντερσον. Ο Χουάντερσον υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει διετή διάρκεια», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αντίθετα ένα παίκτης που είχε μάλλον αντίθετη πορεία στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, χάνοντας από τα μισά της χρονιάς τη θέση του βασικού, ο Αργεντίνος αμυντικός Μπαρτολίνι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Απόλλωνα.

Για αυτό υπήρξε και η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ :

 «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη σε ότι επιλέξει να κάνει»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.