Τούσκας: «H διακοπή έχει και θετικά και αρνητικά»

Θετικά αλλά και αρνητικά εντοπίζει στη διακοπή της Φούτμπολ Λιγκ 2 λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών, ο Βαγγέλης Τούσκας.

Θετικά αλλά και αρνητικά εντοπίζει στη διακοπή της Φούτμπολ Λιγκ 2 λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών, ο Βαγγέλης Τούσκας.

Ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Ηράκλειας, μίλησε για τα υπέρ και τα κατά της παύσης της αγωνιστικής δράσης στο «SerresSportNews» και είπε χαρακτηριστικά: «H διακοπή έχει και θετικά και αρνητικά. Το θετικό είναι ότι οι νέες μεταγραφές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με το υπόλοιπο ρόστερ και να προσαρμοστούν πιο εύκολα, ενώ έχουν χρόνο και οι τραυματίες να αποθεραπευτούν.

Το αρνητικό είναι ότι μετά από τέσσερις μήνες προετοιμασίας και αφού άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μόλις βρήκαν οι ομάδες έναν αγωνιστικό ρυθμό, τον χάνουν. Αποσυντονίζονται. Κατά τα άλλα τα προβλήματα είναι πολλά και είναι τα ίδια για όλους. Και για τις ομάδες και για τους παίκτες. Είναι ήρωες όσοι ασχολούνται με αυτές τις κατηγορίες. Πραγματικά νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά».

Και ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας κατέληξε: «Περιμένουμε τις εξελίξεις όλοι με αγωνία. Και η δική μας η διοίκηση κάνει ότι μπορεί καλύτερο, ο κόσμος προσπαθεί, οι αρχές του τόπου δε βοηθάνε οπότε περιμένουμε… όπως όλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.