Η τραγική ιστορία του Μουντιάλ (video)

Άκης Κουζούλης
29/06/2018 • 10:20
Ρομπέρτο Μαρτίνες
  • shares
Πίσω από τα φώτα, τη χαρά, τα γκολ τους πανηγυρισμούς, υπάρχει μια ιστορία που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο τραγική ιστορία του Μουντιάλ. 
Ένας Μεξικανός δικηγόρος ο Ζιλμπέρτο Μαρτίνες, βρίσκεται στη Ρωσία και δίνει το παρόν στα ματς της ομάδας της χώρας του, φορώντας στο λαιμό του τέσσερις διαπιστεύσεις.
Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, είχε κανονίσει και είχε πληρώσει τα πάντα γι΄αυτόν και για την οικογένεια του. Ωστόσο η τραγωδία χτύπησε λίγο καιρό πριν αναχωρήσουν για την Ρωσία. Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα του, που μαζί με τα παιδιά του είχε επισκεφτεί τον αδερφό της. 
Ο Μαρτίνες, αφού συμβουλεύτηκε ψυχολόγους που του εξήγησαν πως πρέπει να πάει στην Ρωσία, αυτό έκανε, παίρνοντας μαζί του τις τέσσερις διαπιστεύσεις. 
Λίγο μετά τη νίκη του Μεξικού επί της Γερμανίας, ο Μαρτίνες έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του που έγραφε: "Αυτή η νίκη είναι για σένα και την οικογένεια σου".
Ήταν από τον Οτσόα. 
Έπειτα είδε και το ματς της Βραζιλίας καθώς ο γιος του ήθελε να δει τον Νειμάρ από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51