Τον "πότισαν" τεκίλα

Μεξικανοί κέρασαν τεκίλα τον πρέσβη της Νοτίου Κορέας στην πόλη του Μεξικού για να γιορτάσουν τη νίκη της ασιατικής ομάδας που χάρισε την πρόκριση στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.
28/06/2018 • 14:57
Τεκίλα
  • shares
Τη στιγμή που οι Μεξικανοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ρωσία, πανηγύριζαν ξέφρενα τα γκολ της Νοτίου Κορέας επί της Γερμανίας, οι συμπατριώτες τους πίσω στην πατρίδα φρόντισαν να το... γλεντήσουν συντροφιά με τους ίδιους τους Ασιάτες.

Μερίδα οπαδών της «τρι» βρέθηκε στην πρεσβεία της Νοτίου Κορέας στην Πόλη του Μεξικού και πανηγύρισε μαζί με τον ίδιο τον πρέσβη την πρόκριση της χώρας τους στη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Η γιορτή περιελάμβανε και... τεκίλα, με την οποία φρόντισαν να «ποτίσουν» και τον ίδιο τον πρέσβη. Ο τελευταίος, όπως φαίνεται και στο βίντεο που διέρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να το διασκεδάζει, έστω κι αν οι Ασιάτες πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, χωρίς αντίκρυσμα!
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.