Πασούτιν: «Μονόδρομος η νίκη»

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη της Ούνιξ Καζάν κόντρα στην Αρμάνι, στο πλαίσιο του Top-16 της Ευρωλίγκα ο Εβγκένι Πασούτιν.

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη της Ούνιξ Καζάν κόντρα στην Αρμάνι, στο πλαίσιο του Top-16 της Ευρωλίγκα ο Εβγκένι Πασούτιν. Ο τεχνικός του ρωσικού συλλόγου αναφέρθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης και τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

«Το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο θα είναι πιο δύσκολο από αυτό στην έδρα μας. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, θα παίξουν με την εμπειρία τους και γι’ αυτό θα είναι ένα σοβαρό τεστ για εμάς. Θα κληθούμε να παίξουμε αμυντικά και να διατηρήσουμε την ισορροπία μας σε επίθεση και άμυνα. Είμαστε στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε νίκη και κάθε αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς και γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εβγκένι Πασούτιν.

Από την πλευρά του, ο Μπόστιαν Νάχμπαρ ανέφερε: « Θα είναι πιο δύσκολη η αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο απ’ ό,τι ήταν στο Καζάν. Σε αυτό το σημείο, η Αρμάνι δεν έχει τίποτα να χάσει και γι’ αυτό είναι χαλαρή η ψυχολογία της, την ώρα που εμείς πρέπει να κάνουμε πολλά για να πάρουμε τη νίκη. Εάν νικήσουμε, θα περάσουμε στα play off, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, να δείξουμε καλά στοιχεία σε επίθεση και άμυνα, όπως κάναμε στο τελευταίο ματς. Πιστεύω πως ο στόχος μας και το στιλ παιχνιδιού μας δεν θα αλλάξει στο παιχνίδι του Μιλάνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.