Οικοδεσπότης για το South Carolina University

Tριάντα φοιτητές από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, φιλοξένησε στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Tριάντα φοιτητές από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, φιλοξένησε στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:
 
Στόχος του Ολυμπιακού, ένας από τους πολλούς, είναι να διευρύνει διαρκώς τους ορίζοντές του, σε αθλητικό επίπεδο και μη. Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας διαρκώς αναπτύσσεται, κατόπιν επιθυμίας και εντολής του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσονται συνεργασίες παγκόσμιες και μία εξ αυτών έφερε στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη και στο Μουσείο του Ολυμπιακού 30 φοιτητές από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, τριάντα φοιτητές και φοιτήτριες του South Carolina University, με ειδικότητα στην Αθλητική Ιατρική Επιστήμη, καθώς και δύο καθηγητές τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη και το γήπεδο Καραϊσκάκη! Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να γνωρίσουν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου και λόγω της ειδικότητας τους να ενημερωθούν για την πρακτική εφαρμογή τις ιατρικής επιστήμης στο ποδόσφαιρο.

Τους φοιτητές υποδέχθηκε και ξενάγησε στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, ο οποίος τους εξήγησε την φιλοσοφία, τις αξίες και την οργανωτική δομή της ομάδας μας. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε γύρω από το ευρύτερο κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού, και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέχεια, ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Θέος, παρουσίασε αναλυτικά στους επισκέπτες φοιτητές και φοιτήτριες τη λειτουργία του ιατρικού επιτελείου για την πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας, αλλά και για την Ακαδημία. Παράλληλα, τους παρουσίασε τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών, τους οποίους ο ίδιος εφαρμόζει και τους οποίους η μοντέρνα ιατρική επιτάσσει στον αθλητισμό.

Ακολούθησε ξενάγηση στο Μουσείο του Ολυμπιακού και στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι φοιτητές του South Carolina University έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παρουσιάσεις και εξέφρασαν τη χαρά τους για τη δυνατότητα που τους έδωσε ο Ολυμπιακός, να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους του κορυφαίου συλλόγου της Ελλάδας, αλλά και να δουν και να θαυμάσουν τις άρτιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη και του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και γεμάτοι γνώσεις γύρω από το αντικείμενο για το οποίο αποφάσισαν εξ αρχής να επισκεφθούν την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.