Παπαθεοδώρου: «Ίδια ενέργεια, ίδια συγκέντρωση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ «έδειξε» τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του εν όψει του αυριανού (19/5) αγώνα με την ΑΕΚ, για να πάρει τη νίκη

Ο Ηλίας Παπαθοεδώρου γνωρίζει καλά ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει στον αυριανό (19/5) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ισοφαρίσει τις νίκες στη σειρά της πρώτης φάσης των πλέι οφ. Με τις σημερινές (18/5) δηλώσεις του, λοιπόν, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» έδειξε τι πρέπει να κάνει η δική του ομάδα, ώστε να φτάσει στη δεύτερη νίκη και να τελειώσει εδώ τις αναμετρήσεις με την «Ένωση».

Δήλωσε ο Παπαθεοδώρου: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αντίδραση της ΑΕΚ, που σίγουρα θα θέλει να ισοφαρίσει και να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, την ατομική μας άμυνα, την ενέργεια που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τις καλές αποφάσεις που πήραμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην επίθεσή μας και φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά».

Στον αγωνιστικό τομέα, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς (19/5, 16:00) με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες της ομάδας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έχει στη διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος ωστόσο ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση.

Κοντά στην ομάδα είναι και οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος, που παρακολούθησαν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλη Ζουρνατσίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.