ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Λάζλο Μπόλονι και Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός...

Δείτε τί δήλωσαν Λάζλο Μπόλονι και Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…


Λάζλο Μπόλονι: “Καμία φορά δεν είναι καλό να χάνεις μέσα στην έδρα σου. Θυμάστε πως χάσαμε με Παναθηναικό, όπως και το σημερινό ματς, δύο ντέρμπι δηλαδή αλλά προτιμώ την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε”, δήλωσε ο Ρουμάνος και πρόσθεσε:
“Μας έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες και αυτές ήταν με την πλευρά του αντιπάλου. Εδειξαν ωριμότητα και αποτελεσματικότητα, κάτι που δεν δείξαμε εμείς. Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες μου, είμαι στεναχωρημένος για τους 3-4 τραυματισμούς, τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα στα επόμενα ματς”.
 
Για το αν ήταν η πιο άτυχη εβδομάδα στην καριέρα του αυτή που έζησε: “Το να έχουμε χάσει 4 παίκτες από την πρώτη ενδεκάδα και τον Λαζάρ με κόκκινη κάρτα, σίγουρα τις επόμενες μέρες δεν θα κοιμηθώ καλά”.


Για το τι φταίει για τους τραυματισμούς: “Ανάμεσα στους 5 παίκτες που τραυματίστηκαν είναι οι Γλύκος, Κατσικάς που έχουν λάνει εγχείρηση στο γόνατό τους, ο Γεωργιάδης που του λείπει η μυικότητα, του Κλάους που είναι ένα ατύχημα. Του Σνάουτσνερ δεν μπορείς να εξηγήσεις τι συνέβη σε έναν τραυματισμό, αλλά οι παίκτες το να έχουν συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολο και γι’ αυτούς και για εμάς. Δουλεύουμε καλά”.


Για το πρώτο κακό 20λεπτο του ΠΑΟΚ και την παρουσία του διαιτητή: “Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να έχουν ένα καλό αμυντικό τοίχος για να βγαίνουμε στην συνέχεια μπροστά. Βρεθήκαμε εκτεθημένοι και ο ρυθμός χάθηκε. Σε δύο μπλακ άουτ δεχτήκαμε γκολ. Ακόμη και αν συμφωνώ πως έγιναν λάθη από τον διαιτητή, δεν θέλω να μιλήσω μετά από μια ήττα με 2-0”.


Για το αν με τόσες απουσίες και τις φυγές παικτών αισθάνεται εγκλωβισμένος λόγω του προγράμματος που ακολουθεί. “Δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Καταρχήν όταν πήρα το χαρτί του αγώνα και είδα τους αναπλρωματικούς του Ολυμπιακού, νόμιζα πως είναι πως ήταν βασικοί. Εμείς σαφώς και δεν έχουμε αυτή ποιότητα”.


Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας σήμερα σε μία τέτοια έδρα. Σίγουρα ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Είναι καλό για μας που άνοιξε νωρίς το σκορ και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Μετά τους πιέσαμε και μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:


«Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα τα ντέρμπι είναι σημαντικά… χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».


Όταν ρωτήθηκε για το πού κρίθηκε το ματς, απάντησε:  «Η αλήθεια είναι ότι τον κύριο λόγο έπαιξε το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς. Πριν το γκολ είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι και μετά ήρθε το γκολ. Είμαστε μια ομάδα με γρήγορους παίκτες και εκμεταλλευτήκαμε τα κενά που δημιουργήθηκαν. Είμαι επίσης ευχαριστημένος και από την απόδοση των αμυντικών, όποτε ο ΠΑΟΚ δημιούργησε κινδύνους για μας».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.