Αστέρας Τρίπολης- Δόξα Δράμας: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Σάκης Τσιώλης και Μάκης Κατσαβάκης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης- Δόξα Δράμας.

Δείτε τι είπαν οι Σάκης Τσιώλης και Μάκης Κατσαβάκης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης- Δόξα Δράμας.

Σάκης Τσιώλης:

«Η αιτία γι’ αυτή την πολύ μέτρια εικόνα του Αστέρα είχε να κάνει με το άγχος. Ξέραμε ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Είχαμε και πολλές αναγκαστικές αλλαγές που μας επηρέασαν. Ο Μπαρτολίνι σήκωσε πολύ υψηλό πυρετό. Στο κέντρο άμυνας έπαιξαν δύο παιδιά που προσπάθησαν πολύ. Η βαθμολογική σημασία μας έκανε να έχουμε άγχος.
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ νευρικότητα και άγχος. Έλειπε το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο και χάσαμε την ηρεμία και τη σιγουριά στην άμυνα. Ειδικά στις μεγάλες φάσεις. Το ματς ήταν άτεχνο. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα στο κέντρο και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.
Οι κύριοι οργανωτές της ομάδας μας, όπως ο Ράγιος, δεν προώθησαν το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον αντίπαλο για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.
Είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς αυτός ο αγώνας».

Στη συνέχεια  αναφέρθηκε  σε αυτά που κρατάει από το σημερινό «τρίποντο»:  «Μας δίνει αισιοδοξία και ώθηση για τη συνέχεια αυτό το τρίποντο. Κοιτάμε το ματς με το Λεβαδειακό».

Τέλος, μίλησε και για τον τραυματισμό του Κουρμπέλη. «Δεν ξέρουμε τι έχει ο Κουρμπέλης. Θα κάνει υπέρηχο και θα δούμε».

Μάκης Κατσαβάκης: 

«Οι διαιτητές θα πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια μας. Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη και την απόδοση του Αστέρα, αλλά κάνουμε έναν αγώνα που πολλοί δε σέβονται. Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό. Κάναμε πολλές φάσεις στο 0-0 για να προηγηθούμε, με λάθη διαιτητών προηγήθηκε ο Αστέρας.

Δεν ήθελε να παίξουμε όπως έπρεπε να παίξει, δεν ρίχνω βολές προς τον Αστέρα που είναι καλή ομάδα. Αισθάνομαι πως είχαμε και ατυχίες. Δεν χρειάζεται να δεχθούμε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν φταίει ο Αστέρας που δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ, το ξεκαθάρισα. Πριν από το 1-0, είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Καμία επίπληξη προς τον Αστέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.