Ζντοβτς: «Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα»

Παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά είχε ο Γιούρε Ζντοβτς, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη τους παίκτες του.

Παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά είχε ο Γιούρε Ζντοβτς, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη τους παίκτες του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ζντοβτς:

«Είμαι ακόμη σε υπερένταση από τον αγώνα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να ηρεμήσω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Στόχος μας ήταν να πάρουμε αυτές τις τρεις νίκες σε λίγες μέρες. Ο ρυθμός ήταν αργός στην αρχή, για ένα δεκάλεπτο παίξαμε αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε. Στην Πάτρα έγινε το ίδιο, αλλά εδώ δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά και γι’ αυτό είναι απαράδεκτο. Έτσι χάσαμε και από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πως νικήσαμε και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».
 
Για τα κοντά σχήματα της Κηφισιάς και το πόσο προβλημάτισαν την ομάδα του, είπε: «Δεν μου άρεσε όταν έμαθα πως η Κηφισιά ήρθε χωρίς τον σέντερ της (σ.σ. Σμιθ). Έπαιξε χωρίς άγχος, με πολλά κοντά σχήματα κι εμείς μπερδευτήκαμε. Παίζαμε αργά, κολλάγαμε στα σκριν, χωρίς καλές περιστροφές και αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Στο ημίχρονο συζητήσαμε για κάποιες αλλαγές στην άμυνα, τις εφαρμόσαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα στην αντιμετώπιση της ζώνης και σε κάποια τρικ των αντιπάλων, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε λύσεις. Κερδίζουμε τα παιχνίδια από την άμυνα και γι’ αυτό προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου». 

Για τα προβλήματα στην άμυνα πικ εν ρολ τόνισε: «Έχουμε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Παίζαμε πίσω από το σκριν τον Στίγκερς για να αντιμετωπίσουμε τις διεισδύσεις του. Ο Γκριν αμέσως μετά το ματς στην Πάτρα πήγε στην Ιταλία για να φέρει την οικογένειά του και ξέραμε πως δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν. Ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Ο Κατσίβελης ήταν εκτός και ο Μπράουν δεν είναι πόιντ γκαρντ αλλά περισσότερο σούτινγκ γκαρντ Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα, το είδαμε από την αρχή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρχίσει να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα ματς, βασιζόμενη στην άμυνά της. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε την πίεση που ασκεί η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος πετύχαμε σχεδόν 40 πόντους, με τον τρόπο που εμείς θέλαμε, με δημιουργίες και συνεργασίες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της απουσίας του Σμιθ, αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Ξέραμε πως έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε διαφορετική στο τρίτο δεκάλεπτο, μας πίεσε πολύ και βρήκε ρυθμό στην επίθεση φτάνοντας σε διαφορά 17 πόντων.

Ήταν για μας δύσκολο να επανέλθουμε, αλλά παρ’ όλα αυτά βρήκαμε τις δυνάμεις να το κάνουμε. Παίξαμε πολύ καλύτερα στην άμυνά μας, εκμεταλλευτήκαμε την πιθανή χαλάρωση της ΑΕΚ και αν ήμασταν πιο τυχεροί σε κάποια σουτ στο τέλος, θα μπορούσαμε να πάμε τουλάχιστον στην παράταση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ΑΕΚ χτίζεται σε βάσεις πρωταθλητισμού και της εύχομαι καλή συνέχεια. Κρατάμε το χαρακτήρα και το πνεύμα της ομάδας, ακόμη περισσότερο επειδή έχουμε πολλά μικρά παιδιά».

Για τον τραυματισμό του Πόποβιτς είπε: «Δέχτηκε μια ακούσια αγκωνιά από κάποιον παίκτη της ΑΕΚ. Μετά από κάποια ράμματα που έκανε τώρα φαίνεται πως είναι καλά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.