Κόντε: «Μπορείς να απολυθείς και αν κερδίσεις»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, ακόμα και αν καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο Αγγλίας, στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, ακόμα και αν καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο Αγγλίας, στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε: «Όταν είναι θετικές οι συγκυρίες η κατάσταση είναι πιο απλή. Όταν είναι αρνητική, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις σκληρότερα και να βελτιωθείς. Υπάρχουν άτομα που θα κρίνουν τη δουλειά σου. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να έχεις άλλο πλάνο όταν κερδίσεις και άλλο όταν χάνεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσω τον τελικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα και τους παίκτες μου».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: «Μερικές φορές μπορεί να κερδίσεις και το κλαμπ να αποφασίσει να σε απολύσει έτσι κι αλλιώς, επειδή έχει το λόγο του να το κάνει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι το αποψινό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι για φέτος. Για εμένα και τους παίχτες μου, θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Έπειτα, όπως, γνωρίζετε πολύ καλά, έχω συμβόλαιο και θα έχω δεσμευτεί με το σύλλογο. Την περσινή σεζόν ήμασταν ήρωες. Τη φετινή δεν ξέρω τι είμαστε. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τη σχέση μου με τον κόσμο. Ίσως να δουλέψαμε σκληρότερα σε σύγκριση με πέρυσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.