Τομπάζης: «Η F2012 στοχεύει σε νίκες»

Δε φαίνεται να δίνει σημασία στη γκρίνια των φίλων της Ferrari σχετικά με το νέο μονοθέσιο, ο Νικόλας Τομπάζης.

Δε φαίνεται να δίνει σημασία στη γκρίνια των φίλων της Ferrari σχετικά με το νέο μονοθέσιο, ο Νικόλας Τομπάζης. Ο επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της «σκουντερία» τόνισε πως το νέο μονοθέσιο θα είναι ωραίο, εφόσον πάρει νίκες στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας σχεδιαστής τόνισε: «Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι το μονοθέσιο είναι άσχημο. Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, αν και δεν είμαι πολύ αντικειμενικός σε αυτό. Προσωπικά έχω συνηθίσει το φούσκωμα στο ρύγχος και νομίζω ότι το υπόλοιπο μονοθέσιο είναι ο καρπός λεπτομερούς δουλειάς».

Και συμπλήρωσε: «Κατά την άποψή μου, τελικά άσχημο μονοθέσιο είναι αυτό που δεν κερδίζει και όμορφο μονοθέσιο είναι αυτό που κερδίζει, οπότε για την ώρα θέλω να πιστεύω πως το μονοθέσιο είναι όμορφο. Το μονοθέσιο προορίζεται να αλλάξει αρκετά πριν από την πρώτη κούρσα».

Τέλος, ο Τομπάζης υπογράμμισε: «Ήδη δουλεύουμε στην αεροδυναμική σήραγγα και το τεχνικό γραφείο πάνω σε αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, αλλά επίσης έχουμε ορισμένους πολύ σημαντικούς πειραματισμούς που θέλουμε να κάνουμε στα πρώτα τεστ, ώστε μετά να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το σετ ρυθμίσεων για την πρεμιέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.