Αποβάλει τους ταραξίες η Τσέλσι

Η διοίκηση της Τσέλσι υπογράμμισε πως θα αποβάλει από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» τους ταραξίες, που πέταξαν κέρματα στην εντός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Αγγλίας, με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοίκηση της Τσέλσι υπογράμμισε πως θα αποβάλει από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» τους ταραξίες, που πέταξαν κέρματα στην εντός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Αγγλίας, με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αντρέ Μάρινερ μάζεψε τρία κέρματα από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το γκολ της ισοφάρισης της Μάντσεστερ Σίτι με τον Φαπάλα στο 37’. Οι ιθύνοντες των «μπλε» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων φιλάθλων και ήδη αναζητούν μέσω των καμερών τα στοιχεία τους, προκειμένου να αναγνωρίσουν τους δράστες. 

Ο Γκους Χίντινκ υπογράμμισε για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Καταδικάζουμε το γεγονός και την επίθεση στους παίκτες της Σίτι. Ήταν απαράδεκτο».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε: «Καταδικάζουμε την ηλίθια συμπεριφορά. Θα εντοπίσουμε αυτούς που το έκαναν και θα τους απαγορεύσουμε την είσοδο στο γήπεδο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.