Σπαλέτι: «Επιστρέφει ο Τότι»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπογράμμισε πως ο Φραντσέσκο Τότι θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της Ρόμα και πως το θέμα, που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες, έχει πλέον λήξει.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπογράμμισε πως ο Φραντσέσκο Τότι θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της Ρόμα και πως το θέμα, που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες, έχει πλέον λήξει. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν σεβασμό, ενώ δε θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα, με τη διοίκηση της ομάδας.

Αρχικά, ο Σπαλέτι τόνισε: «ομίζω πως το θέμα πέρασε… Ο Φραντσέσκο ήρθε στο γήπεδο για να δει το ματς, κατέβηκε στα αποδυτήρια και αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αυτό που έγινε σήμερα το πρωί ήταν απλά θυμός και μπορεί να γίνει κατανοητός, ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται ακόμη ποδοσφαιριστής και αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Επρεπε οπωσδήποτε να βάλω κανόνες μετά την εν θερμώ αντίδραση του Φραντσέσκο γιατί ναι μεν είναι αλήθεια ότι αξίζει σεβασμό αλλά σεβασμό οφείλω και στους υπόλοιπους. Διαφορετικά, ο καθένας θα κάνει όποτε θέλει μια συνέντευξη Τύπου και θα λέει όσα θέλει, τι είναι αυτό; Ενημέρωσα την διοίκηση μετά την απόφαση που πήρα, σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν, ούτε εγώ το ήθελα αλλά αυτός είναι ο ρόλος μου, πρέπει να κάνουμε σαφή κάποια πράγματα στην ομάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του Τότι με τη διοίκηση των Ρωμαίων: «Να ανανεώσει το συμβόλαιο του; Αν θυμάστε, εγώ ήδη μίλησα για αυτό το θέμα στην επίσημη παρουσίαση μου, ξέρω ότι το θέμα του νέου συμβολαίου θα γίνει βασικό και εγώ δεν θέλω να υπεισέλθω σε αυτό, θέλω να αποφασίσει αυτός. Εγώ του έχω πει μόνο ένα πράγμα. Θέλει να κάνει τον Γκιγκς; Εχει μια ιστορία που μπορεί να αναλάβει όποιον ρόλο θέλει, έχει ένα μοναδικό χάρισμα στον… πλανήτη Ρόμα και όλοι τον ακολουθούν σε ό,τι αποφασίζει. Θέλει να γίνει ο αντίστοιχος Νέντβεντ; Θέλει να παραμείνει ποδοσφαιριστής; ΟΚ, να ξέρει όμως ότι εγώ δεν θα του χαρίσω τίποτα! Θέλει να παραμείνει ποδοσφαιριστής; Ωραία, εγώ όμως είμαι ο προπονητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.