Νίκη για Σεβίλλη, «αντίο» με πίκρα από Μάλαγα, Λας Πάλμας

Την τελευταία τους παράσταση, ως ομάδες της Primera Division, έδωσαν μπροστά στο κοινό τους η Λας Πάλμας και η Μάλαγα. Αμφότερες έχασαν κι απογοήτευσαν ενώ η Σεβίλλη νίκησε αγχωτικά με 1-0 την :Αλαβές

Την τελευταία τους παράσταση, ως ομάδες της Primera Division, έδωσαν μπροστά στο κοινό τους η Λας Πάλμας και η Μάλαγα, ουραγοί στην βαθμολογική κατάταξη και με αντικειμενικό στόχο να πούνε ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους τους. Για άλλη μια φορά όμως μάλλον τους πίκραναν στο φινάλε μιας αποτυχημένης χρονιάς!

Η Λας Πάλμας αιφνιδιάστηκε από την Χιρόνα η οποία είχε στην επίθεσή της τον ευδιάθετο Ουρουγουανό Στουάνι. Αυτός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 5ο λεπτό.
Κι όταν οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπους να πιέσουν κερδίζοντας πέναλτι με τον Αργεντίνο Καγιέρι στο 14’. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και ισοφάρισε. 
Όμως πάλι ο Στουάνι βρήκε τρόπο να βάλει μπροστά την ομάδα του στο 42ο λεπτό.
Κατόπιν η Λας Πάλμας είχε την φλύαρη υπεροχή όμως σε ελάχιστα σημεία έδειξε ικανή να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 που έμεινε ως το τέλος! 

Στην Μάλαγα η τοπική ομάδα έπαιξε κι αυτή με βασικότερο αντίπαλο την απογοήτευσή της. Η Χετάφε ήταν απλά καλύτερη, πιο ορεξάτη και δικαιώθηκε στο 73ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι με τον Γάλλο Ρεμί και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος! Το 0-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα και μετά τη λήξη χρειάστηκε να παίξουν στο διαπασών τα μεγάφωνα του γηπέδου προκειμένου για πολλοστή φορά να καλυφθούν τα συνθήματα αποδοκιμασίας!

Ένας άλλος Γάλλος, ο φορ της Σεβίλλης Μπεν Γιεντέρ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ανδαλουσίας κόντρα στην Αλαβές λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. 
Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες (Εϊμπάρ 0-1, Λας Πάλμας 0-4, Μάλαγα 0-3) προσπάθησαν φιλότιμα τουλάχιστον να μην χάσουν. 
Κανείς δεν σκόραρε, ούτε σε αυτό το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Σεβίλλη – Ντεπορτίβο Αλαβές :  1-0  (28’ Μπεν Γιέντερ)

Μάλαγα – Χετάφε     :  0-1  (73’ πεν, Ραμί)

Λας Πάλμας – Χιρόνα :  1-2  (14’ πεν, Καγιέρι – 5’, 42’ Στουάνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.