Ιέρο: "Θα δούμε την παλιά, καλή Ισπανία"

14/06/2018 • 23:38
Ιέρο
  • shares
Ο Φερνάντο Ιέρο ανέλαβε εν μία νυκτί την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, υπογραμμίζοντας αυτά που πρέπει να προσέξει η "ρόχα" στο ματς της Παρασκευής κόντρα στην Πορτογαλία.

"Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προετοιμασία, αλλά τώρα είμαστε εδώ και είμαστε ξέρουμε θέλουμε να πετύχουμε" τόνισε αρχικά ο Ιέρο και πρόσθεσε: "Αυτό δεν θα αλλάξει και θα δούμε την ίδια παλιά Ισπανία, αυτή που θέλει να πάρει την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο" είπε ο διάδοχος του Λοπετέγκι ενώ σε ότι  αφορά την Πορτογαλία, ο Ιέρο επεσήμανε: "Γνωρίζουμε ότι η Πορτογαλία έχει μια μεγάλη ομάδα και είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

Τέλος, ο νέος προπονητής της Ισπανίας παραδέχθηκε ότι έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες του: "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και τη δουλειά που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Έχουμε τρεις μεγάλους τελικούς, ο πρώτος είναι αύριο και έπειτα δύο ακόμα. Αυτό είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να το απολαύσουμε και να το κερδίσουμε. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν με πάθος και από εκεί θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε" τόνισε ο τεχνικός των "φούριας ρόχας".
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15