#ChampionTheMatch Update: Οι πρώτες ώρες του Deco στην Αθήνα

O Deco είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα αφού λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι η πτήση του προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

O Deco είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα αφού λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι η πτήση του προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους της Heineken αλλά και έκπληκτους απλούς φιλάθλους που τον αναγνώρισαν στο αεροδρόμιο κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο του καθώς η μέρα ήταν γεμάτη.

Το απόγευμα ο Deco βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να  πάρει μέρος σε γυρίσματα που αφορούν προωθητική ενέργεια της Heineken και όπως είναι φυσικό όλα τα μέλη του συνεργείου έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα.

Το πρόγραμμα του Deco θα είναι γεμάτο και αύριο Τρίτη καθώς ο σπουδαίος Πορτογάλος διεθνής θα επισκεφθεί αξιοθέατα της πόλης, λίγες ώρες πριν πάρει τη θέση του στο λογαριασμό Twitter της Heineken για το #ChampionTheMatch και το ζωντανό σχολιασμό του αγώνα Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα με φίλους από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι του Deco και της Heineken μπορούν με τα tweets τους να κάνουν ερωτήσεις, παρατηρήσεις αλλά και σχόλια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Χρησιμοποιώντας τα #ChampionTheMatch #Heineken και κάνοντας mention το @Ηeineken_gr μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα πακέτο φιλοξενίας στη μαγευτική Ίμπιζα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League.

Το #ChampionTheMatch πλησιάζει!
Η Heineken γιορτάζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.