Αγώνας δρόμου για Ακόστα

Το στοίχημα της συμμετοχής του Νόε Ακόστα στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια, προσπαθεί να κερδίσει ο Μανουέλ Μασάδο.

Το στοίχημα της συμμετοχής του Νόε Ακόστα στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια, προσπαθεί να κερδίσει ο Μανουέλ Μασάδο. Ο προπονητής του Αρη, θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Ισπανού αριστερού χαφ στην ενδεκάδα και απ΄ ότι φαίνεται, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια, προκειμένου να έχει τον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του. Ο Ακόστα ταλαιπωρείται από μια θλάση και κάνει τα αδύνατα δυνατά, έχοντας την υποστήριξη και του γιατρού Αρη, Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να μπορέσει να την ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Τα χρονικά περιθώρια μπορεί να είναι στενά, δεν αποκλείουν όμως  την πιθανότητα συμμετοχής του στην αποστολή για την Ξάνθη κι έτσι άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, αισιοδοξούν, δεδομένου πως ο Ακόστα βοήθησε πολύ στα τελευταία παιχνίδια, αποδεικνύοντας την αξία του, μετά τον παραγκωνισμό του από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.  

*Αλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Αρης – Εργοτέλης. Αντί για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 του μηνός, στις 17:15.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.