Γουόρικ: «Θρύλος της Ευρώπης»

Ο Χακίμ Γουόρικ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι ο θρύλος της Ευρώπης και πως ξέρει καλά τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χακίμ Γουόρικ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι ο θρύλος της Ευρώπης και πως ξέρει καλά τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως είναι ανυπόμονος για να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». 

Αρχικά, ο Γουόρικ υπογράμμισε: «Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας. Παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός είναι Θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει καταφέρει τα πάντα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τόνισε: «Ξέρω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Έχει πάντα στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και τη νίκη σε κάθε ματς. Ξέρω λοιπόν πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ακόμη ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το TOP-16. Πριν, όμως, καν μάθω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήξερα πολλά για την ομάδα. Ο Λιν Γκριρ και ο Μαρντί Κόλινς είχαν φροντίσει γι’ αυτό. Είναι φίλοι μου και όταν συζητούσαμε για το πέρασμα τους από τον Ολυμπιακό, μου έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να τα ζήσω και εγώ όλα αυτά που μου περιέγραφαν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του ετοιμότητα: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Τα play off ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και νιώθω πνευματικά και σωματικά έτοιμος για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.