Τζέιμς: «Έψαχνα να βρω ανάσες»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δε δίστασε να αποκαλύψει πως καταβλήθηκε σωματικά στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο έβδομο ματς των τελικών της Ανατολής.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δε δίστασε να αποκαλύψει πως καταβλήθηκε σωματικά στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο έβδομο ματς των τελικών της Ανατολής. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως προσπαθούσε να πάρει ανάσες στα τάιμ άουτ, ενώ εκμεταλλεύτηκε την προθέρμανση του δευτέρου ημιχρόνου, για να ξεκουραστεί λίγο παραπάνω.

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Βοστώνη: «Μου ζητήθηκε να παίξω σε όλο τον αγώνα. Προσπάθησα να αντεπεξέλθω, στα τάιμ άουτ έψαχνα να βρω τις ανάσες μου και στο ημίχρονο δεν βγήκα έξω για προθέρμανση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, υπήρχαν τριαντάφυλλα αλλά και αγκάθια μέσα τους. Σίγουρα είναι η πιο απαιτητική σεζόν στην καριέρα μου. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των ανταλλαγών έκανα reset στο μυαλό μου και είπα ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, γι’ αυτό και φτάσαμε ως εδώ».

Παράλληλα, ο Τζέιμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Τζεφ Γκριν: «Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πριν λίγα χρόνια αυτός ο τύπος έκανε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, ουσιαστικά του στέρησαν το μπάσκετ και του είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξει. Όμως επέστρεψε και δείτε τι έκανε».

Τέλος, ο «Βασιλιάς» αποθέωσε τον Τζέισον Τατούμ: «Λατρεύω αυτό το παιδί, τον τρόπο που παίζει, τη συμπεριφορά του, το πώς έχει φτάσει μέχρι εδώ. Είναι φτιαγμένος να γίνει αστέρι και να πετύχει, εντός κι εκτός παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.