Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στην Ούνιξ»

Με ιδιαίτερο σεβασμό θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ούνιξ Καζάν, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με ιδιαίτερο σεβασμό θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ούνιξ Καζάν, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Σεβόμαστε πολύ την Ούνιξ, γιατί παίζει καλό μπάσκετ, έχει ποιότητα σαν ομάδα και μέχρι τώρα έχει το ίδιο ρεκόρ με μας. Έχουν χάσει τρία ματς, δύο από την Μπαρτσελόνα κι ένα από τη Σιένα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να τους σεβαστούμε και πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει στο Top 16 και την περασμένη εβδομάδα ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων για να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Σε κάθε θέση διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχει ένα πλήρες ρόστερ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά».

Ο Νικ Καλάθης τόνισε από την πλευρά του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Η Ούνιξ είναι καλή ομάδα. Παλεύει μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι και αυτό φάνηκε την περασμένη εβδομάδα, που έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη που ήθελε. Καμία ομάδα δεν θα παραδοθεί χωρίς μάχη στο Top 16. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το ίδιο. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση για 40 λεπτά. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ήταν μαζί μας στο Ζάγκρεμπ, στο Μιλάνο και αυτό είναι κάτι απίστευτο για όλους μας. Ξέρουμε πως θα είναι μαζί μας και στο ΟΑΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.