Μπόλονι: «Στον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις σκληρό χαρακτήρα»

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το κίνητρο, η ψυχολογία είναι στοιχεία ικανά να καλύψουν την κόπωση από τους διαδοχικούς αγώνες;
«Θα το δούμε … αύριο. Είναι βέβαιο πως μέχρι σήμερα η συγκέντρωσή μας εστιάστηκε στην αποφόρτιση και τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε τα προβλήματα στη νοοτροπία. Έχω πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή εμπειρία και ξέρω πως κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν εξίσου αποτελεσματικά αυτόν τον μαραθώνιο αγώνων»


Κόντρα στον Εργοτέλη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, δύναμη, πάθος καταφέρνοντας να εξασφαλίσει το επιθυμητό γι’ αυτήν. Είναι τα στοιχεία αυτά η απάντηση στον παράγοντα κόπωση;
«Ορισμένες φορές, δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν, είχα ακούσει κάποιον να λέει πως ‘όταν η ομάδα είναι κουρασμένη είναι δύσκολο να είναι εντός του αγώνα’. Αυτό ισχύει, όμως η κατάσταση βελτιώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, γνωρίζουμε πως αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είναι πολύ αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα στην Τούμπα»


Με σημαντικές μονάδες να έχουν αποχωρήσει, οι υπόλοιποι παίκτες ανέβασαν απόδοση και προσπάθεια για να μη φανεί το κενό τους με τ’ αποτελέσματα να δείχνουν πως το έχουν πετύχει. Αυτό δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της ομάδας συνολικά; Πως διαθέτει ιδιαίτερο και σκληρό χαρακτήρα δηλαδή;
«Στον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο να διαθέτεις σκληρό χαρακτήρα. Όταν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Διαφορετικά δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στην ομάδα. Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς είμαστε εδώ επειδή μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον και δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο γι’ αυτά. Μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολα. Αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν καλό και πολύ ενδιαφέρον κίνητρο. Και το να έχεις κίνητρο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα. Έτσι, ελπίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα δίχως αυτούς».


Για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση με Πανιώνιο
«Κι αυτοί έχουν χάσει ορισμένους παίκτες, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον πως δεν έχασαν τη συγκέντρωσή του κι αυτό, επαναλαμβάνω είναι πολύ ενδιαφέρον. Για μένα, έχουν μια πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φανταστικό τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οταν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατοί, όπως κι ο αντίπαλος του. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουμε καλό παιχνίδι εναντίον τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.