Με οδηγό τον Παπουλή (vid)

Με δύο τέρματα του Παπουλή, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τη Δόξα Δράμας στο Ηράκλειο και επέστρεψε στις επιτυχίες, παίρνοντας πολύτιμο "τρίποντο".

Με δύο τέρματα του Παπουλή, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τη Δόξα Δράμας στο Ηράκλειο και επέστρεψε στις επιτυχίες, παίρνοντας πολύτιμο “τρίποντο”.

Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που ήταν καταφανέστατο, ήταν πως η Δόξα Δράμας, κατέβηκε στο παιχνίδι με στόχο να μην ανοιχθεί και να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Ουσιαστικά δηλαδή με την ίδια συνταγή που αντιμετώπισε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.


Από την άλλη πλευρά, οι πολλές απουσίες βασικών παικτών που είχε ο ΟΦΗ, φανέρωσαν και την δυσκολία του να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Οι Κρητικοί εκ των πραγμάτων στην αναμέτρηση, ήταν υποχρεωμένοι να αναλάβουν αυτοί τα ηνία του αγώνα και να δημιουργήσουν, όμως φάνηκε πως με τον Σίσιτς να μην είναι στην ενδεκάδα έχουν σαφέστατο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.


Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να μην υπάρχει καθόλου θέαμα στο παιχνίδι, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να μην γίνουν ποτέ και οι θεατές της αναμέτρησης να αναρωτιούνται ουσιαστικά για το αν έκαναν καλά που διάλεξαν να περάσουν το Σαββατόβραδό τους στο “Γεντί Κουλέ” και όχι κάπου αλλού.


Είναι χαρακτηριστικό δε, πως το πρώτο αξιόλογο σουτ έγινε μόλις στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και ήταν φυσικά για τον ΟΦΗ. Βέβαια ήταν και άστοχο, καθώς ο Παπουλής που το επιχείρησε, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την αντίπαλη εστία με αξιώσεις.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ουσιαστικά με το ίδιο τέμπο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να φαίνονται διατεθειμένου να διατηρήσουν την ίδια εικόνα. Τελικά όμως, στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, με το γκολ που σημείωσε ο Παπουλής και να κάνει έτσι σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τριπόντου.


Θα περίμενε κανείς πως αυτό το γκολ του ΟΦΗ θα έδινε νέα πνοή στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να αλλάζουν κάπως τον ρυθμό τους. Ομως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο ΟΦΗ προσπάθησε απλώς να διατηρήσει το προβάδισμά του, ενώ η Δόξα φάνηκε να θέλει, αλλά να μην μπορεί να βγει στην επίθεση και να διεκδικήσει πράγματα από το ματς.


Τελικά, είχαμε και την… πρόωρη λήξη, όταν έξι λεπτά πριν από το τέλος, οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι στο γκολ, με τον Παπουλή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και χάρισε στην ομάδα του τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση ΟΦΗ- Δόξα Δράμας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγούνται με δύο γκολ του Παπουλή. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω του Novasports.gr.






Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 17η
Αγώνας: ΟΦΗ-Δόξα Δράμας
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Δελφάκης
Βοηθοί: Κούλα, Αναστόπουλος


Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς, Βάντο, Καμπάνταης, Σόουζα, Παπουλής, Μπούρμπος, Λόπεθ, Λόπεζ


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Ψυχογιός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.