Ναϊνγκολάν: «Ημουν αλήθεια τραυματίας!»

Κώστας Δούκας
20/11/2017 • 17:20
Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν
  • shares
Με οργή αντέδρασε ο Ράντζα Ναϊνγκολάν στα σχόλια που υποστήριζαν ότι προσποιήθηκε τραυματισμό για να μείνει εκτός στα δύο φιλικά του Βελγίου με το Μεξικό και την Ιαπωνία.
 
Ο μέσος της Ρόμα αποχώρησε από την αποστολή με πρόβλημα στον προσαγωγό, αφού επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.
 
Δημοσιεύματα του Τύπου στην πατρίδα του όμως υποστήριξαν ότι ο τραυματισμός δεν ήταν αληθινός, αφού στην πραγματικότητα ο Ναϊνγκολάν ήθελε να είναι έτοιμος και ξεκούραστος για το ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο, στο οποίο σκόραρε το Σάββατο.
 
«Διάβασα πράγματα που δεν είναι σωστά, ότι δηλαδή προσποιήθηκα πως είμαι τραυματίας για να μην χρειαστεί να αγωνιστώ για το Βέλγιο», έγραψε στο Twitter.
 
«Γιατί δεν επικοινωνείτε με τους γιατρούς για να ελέγξετε τις εξετάσεις μου; Θα βλέπατε ότι είχα τράβηγμα. Οι Βέλγοι σχολιαστές γράφουν σκουπίδια μερικές φορές. Ημουν απλά τραυματίας. Αυτή την εβδομάδα δεν προπονήθηκα για να μην ρισκάρω. Μερικά άρθρα είναι απλά ανοησίες», τόνισε.
11/12/2017 • 07:51

Το πείσμα της Τορίνο, πρόκληση για τις φιλοδοξίες της Λάτσιο

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που η Τορίνο κέρδισε για τελευταία φορά, σε επίσημο παιχνίδι, ως φιλοξενούμενη της Λάτσιο. Ακόμα και τα τελευταία δύο όπου η ομάδα του Πιεμόντε έδειχνε ανταγωνιστική και φιλόδοξη, έφυγε με άδεια χέρια από το "Ολίμπικο".

07/12/2017 • 16:25