Το μπάσκετ είναι στα κανάλια Novasports!

Με την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό.

Με την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό.

Φωτιά παίρνει το παρκέ των καναλιών Novasports με τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες Ρέθυμνο Cretan Kings – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Κόροιβος Αμαλιάδας κι άλλα τέσσερα παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://www.youtube.com/watch?v=UD0VeJxrhJI). Παράλληλα, οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας, την Παρασκευή 18 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου θα δουν το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού (https://www.youtube.com/watch?v=4Boa3OMQcEY).
 
Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το Σάββατο 19 Μαρτίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων Απόλλων Πατρών Carna – Άρης σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Κολοσσός H Hotels – Καβάλα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, Αρκαδικός – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, ΠΑΟΚ – Λαύριο σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου και Ρέθυμνο Cretan Kings – ΑΕΚ σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Νίκου Τζαννετάκη με τον αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Παναθηναϊκός – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου στη Λευκάδα, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού. Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 16:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός και στις 19:00 ο δεύτερος ημιτελικός, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12:00 θα προβληθεί ο μικρός τελικός και στις 15:00 ο μεγάλος τελικός και η απονομή του τροπαίου. Όλοι οι αγώνες του Final Four, θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 7 σε περιγραφή, σχόλιο και ρεπορτάζ των Αργύρη Στεφανόπουλου και Σπύρου Δημολίτσα.

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα και το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών:
Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)
Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket
Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter)
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague23.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.