Ντελφ: “Ιδιοφυΐα ο Γκουαρντιόλα”

Ο Φαμπιάν Ντελφ έσταξε μέλι για τον προπονητή του στην Σίτι ο οποίος εξύψωσε την καριέρα του με έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Φαμπιαν Ντελφ μίλησε για τον άνθρωπο που του άλλαξε την καριέρα προς το καλύτερο λέγοντας χαρατηριστικά: “Με αναγέννησε”. Αναφέρθηκε φυσικά στον προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Ο Ντελφ ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο ματς των “λιονταριών” απέναντι στην Κόστα Ρίκα (2-0) και πλέον ετοιμάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την πρεμιέρα τους στην Ρωσία. Έχοντας παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του ως χαφ, ήρθε ο Καταλανός τεχνικός να του αλλάξει θέση καθιερώνοντας τον ως δεξί μπακ.

“Είναι φανταστικός. Για μένα είναι ιδιοφυΐα. Μου άνοιξε τα μάτια, καθώς δεν έβλεπα το ποδόσφαιρο όπως το βλέπει ο Πεπ. Ζωγράφισε τις εικόνες για μένα. Παρέμεινα πνευματικά δυνατός και ήξερα ότι αν πάρω την ευκαιρία μου θα βοηθούσα την ομάδα να φτάσει σε νίκες. 

Είμαι ένα πολύ παραδοσιακό παιδί της Αγγλίας, που πιστεύει στην σκληρή δουλειά, στην αφοσίωση σε ό,τι κάνει και στο να δίνει τα πάντα για αυτό. Είμαι εκεί για να παίρνω τις δεύτερες μπάλες σαν παλιός άγγλος παίκτης, αλλά εκείνος με επαναπροσδιόρισε. 

Πλέον όλα είναι γύρω από το να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος στη μπάλα, να είμαι σε εγρήγορση ώστε όταν ένας συμπαίκτης βρεθεί στη θέση μου εγώ να καλύψω κάποια άλλη θέση. Έχουμε πάρα πολλά συστήματα. Όλοι σκέφτονται: “Ουάου τί κάνουν;” αλλά στην πραγματικότητσα είναι απλό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.