Θέλουν το Μουντιάλ του 2030 οι Κορεάτες

Να συνδιοργανώσουν μαζί με τη Βόρειο Κορέα το παγκόσμιο κύπελλο του 2030 θέλουν οι Νοτιοκορεάτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν επισήμως την πρόθεσή τους.
16/05/2017 • 22:00
O Κιμ Γιονγκ Ουν
  • shares
Να συνδιοργανώσουν μαζί με τη Βόρειο Κορέα το παγκόσμιο κύπελλο του 2030 θέλουν οι Νοτιοκορεάτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν επισήμως την πρόθεσή τους. Ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Τσουνγκ Μονγκ Γκιού υπογράμμισε πως θα ήταν θετικό για τη χώρα του ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα στην πρότασή του βάζει στο παιχνίδι και την Ιαπωνία, ως την τρίτη χώρα που θα αναλάβει τη συνδιοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας τόνισε: "Αν η Νότια Κορέα, η Βόρεια Κορέα και η Ιαπωνία καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και συζητήσουν το θέμα, νομίζω ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να το καταφέρουμε. Νομίζω ότι η ποδοσφαιρική αγορά μας είναι αρκετά ελκυστική".
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί