Ένα καλό «ζέσταμα» για την Βοσνιάκι

Το αυτονόητο συνάντησε το φυσιολογικό και η Καρολίν Βοσνιάκι έδωσε το χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας στο πρώτο της παιχνίδι του Γουίμπλεντον νικώντας με 2-0 σετ (6-0, 6-3) την Βαρβάρα Λεπτσένκο.

Το αυτονόητο συνάντησε το φυσιολογικό και η Καρολίν Βοσνιάκι έδωσε το χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας στο πρώτο της παιχνίδι του Γουίμπλεντον όπου για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Δανέζα τενίστρια συγκαταλέγεται στα «σοβαρά» φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε καλά ίσως και γιατί η γεννημένη στο Ουζμπεκιστάν Αμερικανίδα αντίπαλός της – στο νούμερο 97 του παγκόσμιου ταμπλό – κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.
Το πρώτο σετ έληξε στο 6-0, εκεί όπου η Βοσνιάκι επέβαλε το ρυθμό της ενώ η Βαρβάρα Λεπτσένκο είχε τεράστια προβλήματα ακόμα και στο να κρατήσει το σέρβις της

Λίγο πιο ανταγωνιστική ήταν η Λεπτσένκο στο 2ο σετ, ίσα όμως στο να πάρει τρία γκέϊμς δίνοντας στην ήττα της κάποια σημάδια αγωνιστικής αξιοπρέπειας.

Ο αγώνας (6-0, 6-3)  είχε διάρκεια 59 λεπτά. Σε αυτά ο κόσμος θαύμασε την όμορφη τενίστρια περιμένοντας ακόμα και η ίδια στη συνέχεια μέσα από ανταγωνιστικότερες αντιπάλους καλύτερο θέαμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.