Σπάχια: «Καθοριστικός αγώνας»

Καθοριστικός για την συνέχεια της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην εφετινή διοργάνωση θα είναι ο αγώνας, απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νέβεν Σπάχια.

Καθοριστικός για την συνέχεια της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην εφετινή διοργάνωση θα είναι ο αγώνας, απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νέβεν Σπάχια. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη στο ματς του πρώτου ομίλου, με αντίπαλο τους «ερυθρολεύκους». Επίσης, τόνισε πως «κλειδί» για την επικράτηση της ομάδας του θα είναι η συμπαράσταση των φιλάθλων της τουρκικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Αμφότερες οι ομάδες παίζουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μέρος της σεζόν. Πρόκειται για αγώνα «κλειδί» για εμάς. Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα και απόλυτα συγκεντρωμένα από ό,τι στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ. Η υποστήριξη των φιλάθλων μας θα είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία μας».

Από την πλευρά του, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τόνισε: «Ο Σπανούλης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι είναι να τον σταματήσουμε. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, επειδή έχουμε από τρεις νίκες και άλλες τόσες ήττες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.