Πούτιν: «Έχει λεφτά ο Αμπράμοβιτς»

03/12/2010 • 22:38
Πούτιν: «Έχει λεφτά ο Αμπράμοβιτς»
  • shares

Η Ρωσία ανέλαβε για πρώτη φορά τη διοργάνωση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και ο Πρωθυπουργός της θέλει να παρουσιαστεί συνεπής και πανέτοιμη στο ραντεβού της με την ιστορία. Για τις ανάγκες του Μουντιάλ οι Ρώσοι θα κατασκευάσουν 13 υπερσύγχρονα στάδια, ενώ θα ανακαινίσουν-αναμορφώσουν ακόμη τρία. Το κόστος των σχετικών εργασιών υπολογίζεται κοντά στα 7 δις ευρώ, τη στιγμή που σύμφωνα με το πλάνο θα χρειαστούν ακόμη 37 δις ευρώ για τη διαμόρφωση του οδικού δικτύου και των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ο Πούτιν ξεκαθάρισε ότι η χρηματοδότηση από τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες της χώρα είναι αναγκαία και τόνισε ότι περιμένει και το «μερίδιο» του Αμπράμοβιτς.

«Δεν αποκλείω ότι ο κύριος Αμπράμοβιτς μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο από τα κατασκευαστικά προγράμματα. Αφήστε τον να βάλει το χέρι στην τσέπη. Έχει πολλά λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Επιμέλεια: Κυριάκος Νταμαδάκης

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 06:50

Ο Μήτρογλου το πρώτο βήμα

Δύσκολο θα είναι το έργο της εθνικής μας ομάδας απόψε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Φινλανδία. Θέλει νίκη και είναι λογικό να βασιστεί σην ποιότητα του Κώστα Μήτρογλου...

14/11/2018 • 10:51