Πούτιν: «Έχει λεφτά ο Αμπράμοβιτς»

03/12/2010 • 22:38
Πούτιν: «Έχει λεφτά ο Αμπράμοβιτς»
  • shares

Η Ρωσία ανέλαβε για πρώτη φορά τη διοργάνωση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και ο Πρωθυπουργός της θέλει να παρουσιαστεί συνεπής και πανέτοιμη στο ραντεβού της με την ιστορία. Για τις ανάγκες του Μουντιάλ οι Ρώσοι θα κατασκευάσουν 13 υπερσύγχρονα στάδια, ενώ θα ανακαινίσουν-αναμορφώσουν ακόμη τρία. Το κόστος των σχετικών εργασιών υπολογίζεται κοντά στα 7 δις ευρώ, τη στιγμή που σύμφωνα με το πλάνο θα χρειαστούν ακόμη 37 δις ευρώ για τη διαμόρφωση του οδικού δικτύου και των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ο Πούτιν ξεκαθάρισε ότι η χρηματοδότηση από τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες της χώρα είναι αναγκαία και τόνισε ότι περιμένει και το «μερίδιο» του Αμπράμοβιτς.

«Δεν αποκλείω ότι ο κύριος Αμπράμοβιτς μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο από τα κατασκευαστικά προγράμματα. Αφήστε τον να βάλει το χέρι στην τσέπη. Έχει πολλά λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Επιμέλεια: Κυριάκος Νταμαδάκης

Γράψτε το σχόλιο σας...

Liverpool FC - Chelsea FC

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, 21:45

Live
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32