Συνελήφθη ο Πλατινί από τις γαλλικές αρχές

Ο Μισέλ Πλατινί συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, για την υπόθεση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Θωμάς Ναλμπάντης
18/06/2019 • 11:44
Ο Μισέλ Πλατινί
  • shares
Ο Μισέλ Πλατινί συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, για την υπόθεση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η σύλληψη του πρώην προέδρου της UEFA έγινε το πρωί της Τρίτης.

Ο Πλατινί, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την προεδρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με κατηγορίες για διαφθορά και χρηματισμό, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της ανάθεσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Οι αρχές έχουν στοιχεία στα χέρια του, βάσει των οποίων ο Πλατινί φέρεται να έχει κάνει εμπλέκεται στις παρατυπίες, που έγιναν μέχρι τελικά η αραβική χώρα να πάρει τη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One