Συνελήφθη ο Πλατινί από τις γαλλικές αρχές

Ο Μισέλ Πλατινί συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, για την υπόθεση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Θωμάς Ναλμπάντης
18/06/2019 • 11:44
Ο Μισέλ Πλατινί
  • shares
Ο Μισέλ Πλατινί συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, για την υπόθεση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η σύλληψη του πρώην προέδρου της UEFA έγινε το πρωί της Τρίτης.

Ο Πλατινί, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την προεδρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με κατηγορίες για διαφθορά και χρηματισμό, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της ανάθεσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Οι αρχές έχουν στοιχεία στα χέρια του, βάσει των οποίων ο Πλατινί φέρεται να έχει κάνει εμπλέκεται στις παρατυπίες, που έγιναν μέχρι τελικά η αραβική χώρα να πάρει τη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ