Επέστρεψαν Θεσσαλονίκη

Με άδεια χέρια και με έκδηλη την απογοήτευση στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη οι ποδοσφαιριστές του Αρη, μετά τη διήμερη παραμονή τους στη πρωτεύουσα (δεν προλάβαιναν την τελευταία πτήση της Κυριακής για το «Μακεδονία»).

Με άδεια χέρια και με έκδηλη την απογοήτευση στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας  στη Θεσσαλονίκη οι ποδοσφαιριστές του Αρη, μετά τη διήμερη παραμονή τους στη πρωτεύουσα (δεν προλάβαιναν την τελευταία πτήση της Κυριακής για το «Μακεδονία»). Ο Μανουέλ Μασάδο έδωσε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μάλιστα ο ίδιος έμεινε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους, ανανεώνοντας το ραντεβού για προπόνηση για το πρωί της Τρίτης.

Αυτό που έμεινε από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, πέρα από την ήττα, ήταν η κακή εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου ο Αρης έπαιζε με παίκτη περισσότερο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναθηναϊκού. Αντ΄ αυτού δέχτηκε το γκολ από μια ομάδα 10 ποδοσφαιριστών, χάνοντας κάθε ελπίδα συμμετοχής στα play offs του πρωταθλήματος.

Το αίσθημα της απογοήτευσης είναι διάχυτο στις τάξεις του κόσμου, ο οποίος βλέπει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα του να χάνει το τρένο της Ευρώπης. Είναι σίγουρο πως οι διοικούντες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, θα αναζητήσουν τις αιτίες του προβλήματος, έχοντας, πια, την εικόνα σχεδόν όλης της αγωνιστικής περιόδου. Μιας χρονιάς η οποία, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη για τον Αρη. Στο τραπέζι θα μπουν όλα τα θέματα και όλα τα πρόσωπα. Ακόμη και ο Μανουέλ Μασάδο δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ενόψει της νέας περιόδου, όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα θα παλέψει τα τρία εναπομείναντα ματς, χωρίς άγχος, αρχής γενομένης απ΄ αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, του Σάκη Τσιώλη, την προσεχή Κυριακή. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των τραυματιών Καστίγιο, Παπαστεριανού, Ακόστα και το κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ κάποια προβλήματα αποκόμισαν από το ΟΑΚΑ, οι Γιαννιώτας (αιμάτωμα), Μίσελ (ενοχλήσεις στο πόδι) οι οποίοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του κιτρινόμαυρου γιατρού, Βαγγέλη Πανταζή.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.