Κρατάει τον Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Αντρέα Στραματσόνι, παρά την κριτική που δέχεται για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Αντρέα Στραματσόνι, παρά την κριτική που δέχεται για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τα τελευταία αποτελέσματα. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θέλει να παραμείνει ο Ιταλός τεχνικός στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος της εφετινής σεζόν, καθώς θέλει να αναλάβει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του Παναθηναϊκού. 

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως για όλα τα θέματα, που απασχολούν τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες. Ο Αλαφούζος φέρεται δυσαρεστημένος με τα σενάρια, που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού, για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν επαφές μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, για να τεθεί επί τάπητος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των «πράσινων». Παράλληλα, θεωρείται σίγουρο, πως θα υπάρξουν αποχωρήσει από το ρόστερ του «τριφυλλιού» το προσεχές καλοκαίρι, με τους επόμενους μήνες να αποτελούν κριτήριο, για αρκετούς παίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.