Κάθε μέρα ένα ειδικό στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, κάθε ημέρα, προσφέρει ένα ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση. Για 24 ώρες, μέχρι το επόμενο δηλαδή ειδικό στοίχημα, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.
16/03/2018 • 20:50
Παγκόσμιο Κύπελλο
  • shares
Για 24 ώρες προσφέρεται με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση
Σήμερα το ειδικό στοίχημα για πρώτο σκόρερ τον Αντουάν Γκριεζμάν 

Ενενήντα ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ΠΑΜΕ

 ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, κάθε ημέρα, προσφέρει ένα ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση.  Για 24 ώρες, μέχρι το επόμενο δηλαδή ειδικό στοίχημα, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. 

Το πρώτο ειδικό στοίχημα για τον Λιονέλ Μέσι, ως πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προσφέρθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, 100 ημέρες πριν από την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής. 

Ακολούθησαν ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Βραζιλία, την Αργεντινή και την Ισπανία, για τους υποψήφιους πρώτους σκόρερ Λουίζ Σουάρεζ, Αλβάρο Μοράτα, Χάρι Κέιν και Κριστιάνο Ρονάλντο. 
Το σημερινό ειδικό στοίχημα είναι για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ως πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Κάθε ημέρα, υπάρχει και μία νέα μεγάλη ευκαιρία, για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, προσφέρονται για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί, από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, στα γήπεδα της Ρωσίας. 

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν από τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και στους νικητές των οχτώ ομίλων. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.