Ανακοινώθηκε η μισή «σελεσάο»

Ο Τίτε ανακοίνωσε τη …μισή αποστολή της Βραζιλίας για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, καθώς αποκάλυψε τα 15 από τα 23 ονόματα, που θα συμπεριλάβει στη σχετική λίστα.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/02/2018 • 14:40
Οι παίκτες της Βραζιλίας
  • shares
Ο Τίτε ανακοίνωσε τη …μισή αποστολή της Βραζιλίας για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, καθώς αποκάλυψε τα 15 από τα 23 ονόματα, που θα συμπεριλάβει στη σχετική λίστα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει από τώρα και για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Τα 15 ονόματα που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή είναι οι Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Μιράντα, Μαρκίνιος, Ντάνιελ Άλβες, Παουλίνιο, Ρενάτο Αουγκούστο, Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Ζεσούς, Φιρμίνιο, Φερναντίνιο και Γουίλιαν.

Χαρακτηριστικά, ο Τιτέ τόνισε για τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα: «Οι 11 που θα ξεκινήσουν είναι οι Άλισον, Μαρσέλο, Μιράντα, Μαρκίνιος, Ντάνιελ Άλβες, Παουλίνιο, Ρενάτο Αουγκούστο, Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Κουτίνιο και Ζεσούς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.