Ο… νόμος της Κομοτηνής!

Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πήρε ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα, του οποίου επιβλήθηκε 4-0 σκοράροντας μόνο στην επανάληψη.

Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πήρε ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα, του οποίου επιβλήθηκε 4-0 σκοράροντας μόνο στην επανάληψη. Άνετη η επικράτηση των γηπεδούχων, που ήταν σαφώς ανώτεροι, ενώ με την επιτυχία αυτή πλησίασαν στην κορυφή της κατάταξης. Από την άλλη, οι Μεγαρείς εμφανίστηκαν μαχητικοί και φιλότιμοι αλλά δεν ήταν εύκολο να σταθούν όρθιοι σε τόσο δύσκολη έδρα καθώς ανέβηκαν στην Κομοτηνή με μόλις δεκατρείς παίκτες στην αποστολή.

Ο Πανθρακικός ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησε το γρήγορο γκολ. Το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια σε αυτό το διάστημα. Στο 23′ με κεφαλιά του Πόνσε και στο 32′ με ατομική ενέργεια και σουτ του Μπαϊκαρά. Ωστόσο, η τελευταία φάση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» προς τον επιθετικό του Πανθρακικού μιας και ενώ εκείνοι είχαν σταματήσει επειδή παίκτης των γηπεδούχων είχε πέσει στο έδαφος, αυτός συνέχισε την προσπάθειά του και λίγο έλειψε να σκοράρει.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′, ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σουλτανίδης. Επτά λεπτά αργότερα, ο Γωνιάδης με προβολή πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 78′ έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη και λάθος του Μητρογιάννη, ο Κοντογουλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 83′ ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου (78΄ Μπουτζίκος), Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μουνάφο, Ρεκλείτης (46′ Γωνιάδης), Πόνσε, Μπαϊκαρά, Σουλτανίδης (74΄ Μοσχάκης), Κοντογουλίδης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής, Μουστάκης, Λίτσης, Ροβίθης, Παγώνης, Πέτρου, Νταντάμης, Θ. Γεωργακόπουλος (86΄ Σταμέλης), Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.