Προεδρική επίσκεψη

Την επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ Κόντη και Ορφανίδη, δέχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Αρη στο Ν. Ρύσιο.

Την επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ Κόντη και Ορφανίδη, δέχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Αρη στο Ν. Ρύσιο. Τα μέλη της κιτρινόμαυρης διοίκησης αισθάνθηκαν την ανάγκη να μιλήσουν στους παίκτες, τους οποίους ενημέρωσαν επίσημα για το τέλος της συνεργασίας με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώ προσπάθησαν να τους τονώσουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, υποσχόμενοι πως τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν σύντομα.

Κατόπιν αποχώρησαν δίνοντας τη σκυτάλη στο δίδυμο Μιχαλήτσου – Σεμερτζίδη οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο φορτίο να ετοιμάσουν την ομάδα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι την έλευση του καινούριου προπονητή.
 
Φυσιοθεραπεία για τέσσερις
Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό γι αυτούς που αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα και εντατικό για όλους τους υπόλοιπους, συμπεριλαμβανομένων και των Καστίγιο, Παπαστεριανού και Πρίττα οι οποίοι επανήλθαν στην «ενεργό δράση», μετά τη φυγή του Πρόμπιερζ. Δεν γυμνάστηκαν καθόλου οι Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Γιακούποβιτς και Βράνιες (έκαναν φυσιοθεραπεία), με τη συμμετοχή τους ενόψει ΠΑΣ, να κρίνεται στην προπόνηση του Σαββάτου, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Κρίστιαν Πορτίγια δεν ήταν στο Ρύσιο, δείγμα του ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται πλέον στον Αρη.    
 
Διαψεύδουν για Λεμονή
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του Αρη, το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Τάκη Λεμονή. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν ο νέος προπονητής του Αρη θα είναι ξένος, φιλόδοξος, εραστής του επιθετικού ποδοσφαίρου και θα προέρχεται πιθανότατα από την ισπανική αγορά. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να βρεθεί για το σκοπό αυτό στην Ιβηρική χερσόνησο ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, για τις απαραίτητες επαφές.          


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.