«Θα πλήρωνα για να προπονήσω τη Μπάρτσα»

Σκέφτεται Μπαρτσελόνα και... παθαίνει ο Ρόναλντ Κούμαν! Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή τους «μπλαουγκράνα» ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε έρθει πολύ κοντά στο να αναλάβει.

Σκέφτεται Μπαρτσελόνα και… παθαίνει ο Ρόναλντ Κούμαν! Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή τους «μπλαουγκράνα» ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε έρθει πολύ κοντά στο να αναλάβει.

«Θα πλήρωνα για να προπονήσω αυτή την Μπαρτσελόνα, αυτούς τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να διδάσκονται πολλά πράγματα, ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Το μόνο πράγμα είναι να προσπαθούν να παίζουν μαζί και με σεβασμό και αυτό είναι ότι έχει καταφέρει ο Λουίς Ενρίκε» ανέφερε αρχικά ο Κούμαν που πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι το 2003 ο Λαπόρτα μου είχε κάνει πρόταση, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν κατέληξε σε συμφωνία με τον Αγιαξ και έτσι τελικά έφτασε ο Φρανκ Ράικαρντ».

Σε ότι αφορά τη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το 0-2 του Λονδίνου, σχολίασε:

«Την Τετάρτη στο ματς με την Αρσεναλ, θα είναι μία εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα. Εάν η Μπάρτσα είναι σε αυτό το επίπεδο, τότε μπορεί να νικήσει εύκολα οποιαδήποτε ομάδα. Άλλωστε μετά το αποτέλεσμα στο Λονδίνο, η πρόκριση είναι καταδικασμένη και η Άρσεναλ δεν είναι σε κατάσταση που μπορείς να την εμπιστευτείς, μετά την ήττα από τη Γουότφορντ, είναι έξω από το FA Cup. Είναι μια περίπλοκη σεζόν τους εκείνους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.