Νάβας: «Οι φίλαθλοι της Ρεάλ θέλουν να μείνω»

Ο Κέιλορ Νάβας αναφέρθηκε στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι δεν θέλουν να αποχωρήσει από τους «μερένχες».

Ο Κέιλορ Νάβας αναφέρθηκε στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι δεν θέλουν να αποχωρήσει από τους «μερένχες». 

Ο γκολκίπερ των «μαδριλένων» παραχώρησε μια συνέντευξη στη «Marca» και σχολίασε ζητήματα όπως την παραμονή του, την απόλυση του Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας. 

«Οι φίλαθλοι της Ρεάλ θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Είναι μαζί μου, πάντα μου λένε ότι με αγαπούν! Αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο, αλλά και στο δρόμο θέλουν να παραμείνω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ. Στη συνέχεια μίλησε για την παραίτηση του Γάλλου προπονητή: «Έμαθα για την παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν στην Κόστα Ρίκα. Αυτή του η απόφαση με σόκαρε! Θα είμαι πάντα ευγνώμων για ότι μου έμαθε, ήταν πάντα εκεί για εμένα και με υποστήριζε».

Τέλος ισχυρίστηκε ότι στην καρδιά του η Κόστα Ρίκα έχει πιθανότητες να κατακτήσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. «Στην καρδιά μου όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα με την σκληρή δουλειά μας», συμπλήρωσε.

Το πρωτοσέλιδο της «Marca»:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.