Πρόκριση με… πόνο

Η κάκιστη Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε τα δύο σέντερ μπακ της, κόλλησε στο 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου, όμως δεν της στοίχησε και με... προίκα το 1-3 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κάκιστη Μάντσεστερ Σίτι, που έχασε τα δύο σέντερ μπακ της, κόλλησε στο 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου, όμως δεν της στοίχησε και με… προίκα το 1-3 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» έχοντας κάνει στο Κίεβο το πρώτο καθοριστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρουσιάστηκαν κάπως χαλαροί στα πρώτα λεπτά του ματς, ενώ σε αυτό ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί των Κομπανί (5’) και Οταμέντι (23’) που επηρέασαν φανερά τους παίκτες του Πελεγκρίνι.

 Έτσι, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από μία ώρα αγώνα για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 62’ ο Νάβας με ωραίο διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Σοβκόβσκι, όμως σημάδεψε το δοκάρι και η Σίτι έχασε την ευκαιρία να πάρει… κεφάλι στο σκορ. 

Η απάντηση της Ντιμανό ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Γιαρμολένκο, ενώ στο 87’ οι Ουκρανοί έχασαν ακόμη μία ευκαιρία, πιο σημαντική, αυτή τη φορά με τον Μπουγιάλσκι, ο οποίος νικήθηκε από τον Χαρτ. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Μάντσεστερ Σίτι να πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και τη Ντιναμό (δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Αγγλία για το Τσάμπιονς Λιγκ) να αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι / 4-2-3-1): Χαρτ – Σαμπαλέτα, Κομπανί (6΄ Μανγκαλά), Οταμέντι (24΄ Ντεμιτσέλις), Κλισί – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Νάβας, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα (79΄ Στέρλινγκ) – Αγουέρο.

Ντιναμό Κιέβου (Σέρχι Ρεμπρόφ / 4-1-4-1): Σοβκόβσκι – Βίντα, Κατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνες – Βελόσο – Γιαρμολένκο, Γκάρμας (64΄ Σίντορτσουκ), Μπουγιάλσκι, Γκούσεφ (62΄ Γιακοβένκο) – Τεόντορτσουκ (46΄ Γκονζάλες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.