Μπαρτζώκας: Δεν είμασταν έτοιμοι

Για να έρθει η νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού έπρεπε οι παίκτες του να προσπαθήσουν παραπάνω, τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εξηγώντας όμως πως δεν ήταν έτοιμοι.

Για να έρθει η νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού έπρεπε οι παίκτες του να προσπαθήσουν παραπάνω, τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εξηγώντας όμως πως δεν ήταν έτοιμοι.

«Ήταν μια επαγγελματική νίκη του Ολυμπιακού η σημερινή. Είχαμε δύσκολη αποστολή που έγινε δυσκολότερη από το πώς διαχειριστήκαμε το ματς. Ο Πανιώνιος για να κερδίσει τον Ολυμπιακό πρέπει να τον βρει σε ειδικές συνθήκες, με τραυματισμούς π.χ. ή να τον βρει κουρασμένο μετά από παιχνίδι Ευρωλίγκας. Έπρεπε να γίνει υπέρβαση για να κερδίσουμε. Είναι άλλο να παίζεις στον Ολυμπιακό σαν το απόλυτο αουτσάιντερ. Χρειαζόταν προσπάθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν οι «κυανέρυθροι» να διεκδικήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, επεσήμανε ότι «πήγαμε να πάρουμε το ματς με την επιθέσεις και έπρεπε να αρχίζουν από την άμυνα. Προσαρμοστήκαμε στον Ολυμπιακό, είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά και να αλλάξει ψυχολογικά το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε επειδή χάσαμε ανοικτά σουτ και χάσαμε πολλές βολές. Επίσης, ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ. Η απουσία του Μπατή ήταν πιο σημαντική από τις απουσίες του Ολυμπιακού. Καλά έκανε ο Ολυμπιακός και “έσκασε” τον Ξανθόπουλο. Δεν ήμασταν έτοιμοι δημιουργικά να ανταπεξέλθουμε».

Ρωτήθηκε για το σημείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρολεύκων» και απάντησε πως « είχαμε μόνο πέντε ασίστ και εκεί κρίθηκε το ματς. Κυριάρχησε επίσης στα ριμπάουντ. Δεν διαχειριστήκαμε καλά κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Είχαμε 3-4 έμπειρους μόνο στο παρκέ και έτσι δεν τα καταφέραμε. Ο Στίβεσον πρέπει να μάθει από τον Γλυνιαδάκη. Μείναμε ανταγωνιστικοί για αρκετό χρόνο στο ματς και αυτό είναι που κρατάω. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που γέμισαν και πάλι το γήπεδο. Ένιωσα ότι έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά στο μπάσκετ. Δυστυχώς ο Μπάρλος θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός».

Γιάνκοβιτς: Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι
Στο θέμα της ετοιμότητας στάθηκε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επισημαίνοντας ότι «από την αρχή είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος και έμπειρος. Δεν βάλαμε τα μεγάλα καλάθια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Πανιωνίου, οι οποίοι γέμισαν το κλειστό της οδού Αρτάκη και δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα, λέγοντας «ευχαριστούμε τον κόσμο μας και θέλουμε να είναι εδώ σε κάθε ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.