Χωρίς Κεϊτά η προπόνηση

Χωρίς τον Πολ Κεϊτά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τεςτάρτης για τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων. Τιμωρημένος με Πανθρακικό ο Σενεγαλέζος.

Χωρίς τον Πολ Κεϊτά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τεςτάρτης για τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων. Τιμωρημένος με Πανθρακικό ο Σενεγαλέζος.

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Πολ Κεϊτά που είχε ενοχλήσεις στο πόδι ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν προπονήθηκε χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ούτως ή άλλως είναι δεδομένη η απουσία του από το ματς με τον Πανθρακικό λόγω της κόκκι ης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρόμητου είναι ικανοποιημένοι από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και ευελπιστούν σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη που ενδέχεται να φέρει την ομάδα πιο κοντά στην έκτη θέση.

Και λέμε στην έκτη θέση διότι σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν πάρει αδειοδότηση, η έκτη θέση θα είναι η “χρυσή” θέση που θα δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια στο Περιστέρι διαμηνύεται πως κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά το γεγονός ότι μετά από πολύ καιρό η ομάδα έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς τον Αστέρα Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.