Με αλλαγές κόντρα στον Ηρακλή

Ο Αντρέα Στραματσιόνι εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε δοκιμές προσώπων και σχημάτων στις αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε της κανονικής περιόδου, σε μια προσπάθεια να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε δοκιμές προσώπων και σχημάτων στις αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε της κανονικής περιόδου, σε μια προσπάθεια να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του. Ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των «πράσινων» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, με τον Λούκας Εβαντζελίστα να επανέρχεται στο βασικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος παίκτης αναμένεται να πάρει τη θέση του Λούκας Βιγιαφάνιες στο βασικό σχήμα και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει, πως αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ των «πράσινων» και τη νέα σεζόν. 

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται να προλάβει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Μολέδο θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σέρχιο Σάντσεθ στο βασικό σχήμα, επαναφέροντάς τον, μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Ιανουάριο. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Ντάνιελ Πράνιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.