Κοντά στην αποχώρηση Σάντσες, Βιδάλ

Το ενδεχόμενο να βάλουν τέλος στην καριέρα τους με την εθνική ομάδα της Χιλής σκέφτονται οι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες.
06/09/2017 • 12:27
Αλέξις Σάντσες, Αρτούρο Βιδάλ, Χιλή
  • shares
Το ενδεχόμενο να βάλουν τέλος στην καριέρα τους με την εθνική ομάδα της Χιλής σκέφτονται οι Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες. Ο λόγος είναι η ήττα από τη Βολιβία που άφησε στην έκτη θέση των προκριματικών του Μουντιάλ την ομάδα τους, η οποία δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» για τη Ρωσία.

«Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Κουράζεσαι από την κριτική που ασκούν με κάθε ευκαιρία, κουράζεσαι από αυτούς που εύχονται να χάσεις. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και κακοί άνθρωποι που μιλούν χωρίς να ξέρουν», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάντσες, ενώ από την πλευρά του Βιδάλ σχολίασε:

«Μου μένουν ακόμη δύο αγώνες και το Μουντιάλ. Σύντομα θα φύγω. Συγγνώμη στην Χιλή για την ήττα. Θα συνεχίσουμε την μάχη. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια»
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51