«Εκτός τόπου και χρόνου ο Ολυμπιακός»

Παραμένουν υψηλοί οι τόνοι ανάμεσα στους «αιώνιους» εν' όψει 5ου τελικού, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να απαντά στην τελευταία τοποθέτηση του Ολυμπιακού.

Παραμένουν υψηλοί οι τόνοι ανάμεσα στους «αιώνιους» εν’ όψει 5ου τελικού, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να απαντά στην τελευταία τοποθέτηση του Ολυμπιακού.

«Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι. Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά.

Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Έχουν δώσει αγώνα για να «σφυρίζουν» στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν.

Επειδή αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψυχολογούν τους ανθρώπους, δεν έχουμε αγωνία. Για τίποτα…», τόνισαν χαρακτηριστικά στο «στρατόπεδο» των «πράσινων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.