Μαντσίνι: “Μίλαν, πάρτε Τέβες”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβεβαίωσε πως το μέλλον του Κάρλος Τέβες θα γίνει γνωστό στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβεβαίωσε πως το μέλλον του Κάρλος Τέβες θα γίνει γνωστό στις επόμενες δυο εβδομάδες. Επίσης ο Ιταλός προπονητής, συνιστά στη Μίλαν να αγοράσει τον Αργεντίνο στράικερ και όχι να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά τους οι “ροσονέρι” έχουν κάνει γνωστό πως κατά το Γενάρη σκέφτονται να αποκτήσουν τον Τέβες ως δανεικό από τους “Πολίστες” με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2012. Ωστόσο ο Μαντσίνι παρουσιάζεται κάθετος στο θέμα αυτό και στο γεγονός πως η Μίλαν πρέπει να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του παίκτη άμεσα.

“Ευελπιστώ πως η Μίλαν θέλει να τον πάρει. Όλα μπορεί να κριθούν μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Δε ξέρω αν είναι εφικτό αλλά είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να κλείσουμε αυτή τη σελίδα πολύ γρήγορα. Πάντως δεν γίνεται να τον πάρουν με τη μορφή δανεισμού”, τόνισε ο 47χρονος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.